Huset er et gammelt, men nyoppusset Nordlandshus på Løkta. Det er godt over 100 år, og har vært flyttet flere ganger. Vi har hatt fokus på å beholde sjarmen med et lite hus på gården, men med en del moderne bekvemmeligheter som varmekabler, og god isolering i vegger og gulv. Vi har revet vegger, tak og gulv og bygd huset opp på nytt inni. Huset har 3 soverom, og har sengeplass til 6. Vi tar kr 500kr+200kr pr pers. pr natt, da er sengene oppredd og dere finner håndduker på badet. Det er TV og internett i huset. Velkommen!

Utsikt over Horn på Løkta. 

Velkommen inn :)

Vi har valgt å beholde en del av det gamle, og blande det med nytt. Ytterdøra måtte byttes, men da flyttet vi den gamle døra ett hakk lengre inn, altså som dør inn til gangen. Flisene er fra Historiske fliser, og er inspirert av gamle norske mønstre. (Norsk stjerne) 

Stua

Her kan du fyre i ovn, og nyte et stille og rolig hus. Vi har satt inn TV etter at bilde ble tatt.

Stua

Stua, men kjøkkenet i bakgrunnen.

Stua

Stua, med bad-døra åpen.

Kjøkkenet


Et lite enkelt kjøkken, med oppvaskmaskin og ellers det dere trenger av kjøkkenutstyr.

Kjøkkenet

Utsikt fra kjøkkenvinduet, ca klokka 23.00

Badet

Badet i huset et passe stort, med badekar, dusj og toalett. 

vaskemaskin finnes også..

Badet

Badekar, men det er også en dusj mellom vask og badekar, (den synes ikke på bildet)

Loftet

Tre soverom og en gang

I øveretasjen fjernet vi en kvist, sånn at vi istedet fikk himling i takene i alle rommene. Dersom små barn skal bo her, setter vi opp et annet rekkverk utenpå disse tauene. 

Kjøkkenloftet

 Dette rommet er det største soverommet. Det har to vindu, både mot havet og hågen/ skogen. Her har vi beholdt gulvet, men malt det hvitt. 

Kjøkkenloftet

Soverom for to, vi kan sette inn barneseng hvis det trengs..

Stueloftet

Dette er det minste rommet. Det er et koselig lite rom. Vindu mot sør. 

Denne sengen dras ut til en 120 cm seng. 

Nordloftet

I dette rommet åpenbarte det seg en fin tømmervegg, så den har vi pusset og oljet med naturolje. Dette rommet har også to vinduer, både mot havet og hågen. Her har vi satt inn to senger.

Velkommen tilbake

Da er det bare å ringe oss, dersom du trenger overnatting på Løkta.

Yttergangen fungerer nesten som en vinterhage, med vinduer helt rundt, og varmekabler på gulvet, er dette et herlig lite rom å nyte en kopp kaffe på morgenen i. Her kan dere se liv og røre på Løkta.

Løkta.

Fritidsbåt til utleie på Løkta.

Vi har en båt til utleie, det er en GH460 Sport, med 50HK. Båten passer til ca 4 voksne. Det er mange fine øyer rundt Løkta, det er også mange fine fiskeplasser rett utenfor.. Båten er den med skjerm. (Den lille er også mulig å leie, men den er veldig liten..) Båten ligger i havna ca 1,5 km fra huset.